Etapa a treia a play-out-ului din Liga I la fotbal a început, vineri seara, cu un rezultat la prima vedere uluitor.

Juventus București, poate cea mai slab cotată echipă din play-out la începutul acestei faze a competiției, s-a impus, cu 2-1, pe terenul formației Dinamo București, echipă care a luptat până în ultima clipă pentru calificarea în play-off.

Spunem un rezultat uluitor doar la prima vedere pentru că, totuși, Juventus este neînvinsă de la începutul play-out-ului, iar e clar că Dinamo este în mare dificultate.

Banii s-au împuținat din cauza ratării calificării în play-off, iar o mare parte dintre jucătorii de bază sunt pe final de contract, astfel că este puțin probabil ca ei să mai riște accidentări grave care să le pună în pericol viitoare înțelegeri cu alte cluburi.

A rezultat un meci echilibrat, dar cu un ritm de joc bătrânesc. Dinamo a dominat, dar a făcut-o steril, iar când s-a apropiat de poarta adversă s-a lovit de un goalkeeper, Virgil Drăghia, în mare formă.

Juventus a fost mai eficientă și a transformat în gol două dintre puținele ocazii avute. Ciprian Petre și Wallace au marcat pentru oaspeți, iar Daniel Popa a înscris golul de onoare al gazdelor.

În urma acestui eșec, Dinamo este în pericol să piardă șefia play-out-ului, dar asta este nimic. Rezultatul a aprins spiritele în sânul echipei și antrenorul Florin Bratu anunță o remaniere masivă chiar dacă situația în care se află echipa este extrem de complicată.

Pentru că, în cazul în care echipa continuă să joace la fel de prost, diferența de puncte față de zona fierbinte a clasamentului nu pare să fie atât de greu de anulat.

Vineri, într-un alt meci din play-out, Concordia Chiajna și FC Botoșani au încheiat la egalitate, 1-1.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version