Într-unul dintre cele mai importante meciuri din etapa a 19-a a Ligii I la fotbal, Dinamo Bucureşti s-a impus sâmbătă seara, scor 2-1, în disputa cu CSM Politehnica Iaşi.

Steliano Filip şi Paul Anton au marcat golurile care o fac pe Dinamo să se menţină în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii I.

Dinamo avea nevoie de acest succes ca de aer, echipa din Ştefan cel Mare trecând printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere.

Totuşi, Dinamo nu a impresionat. Mai mult, trupa antrenată de Vasile Miriuţă s-a hrănit în special din deciziile la limită pe care brigada condusă de Sebastian Colţescu le-a luat în totalitate în favoarea gazdelor.

Cioinac şi Frăsinescu au fost eliminaţi de la Politehnica Iaşi într-un meci în care Colţescu i-a îngălbenit pe oaspeţi arătându-le de nu mai puţin de opt ori cartonaşul galben.

Chiar şi aşa, Dinamo încă nu este sigură de accederea în play-off, fiind la un punct în spatele Astrei Giurgiu, formaţie care ocupă în acest moment locul 6 şi care are şi un meci mai puţin disputat.

O eventuală ratare a calificării în play-off-ul Ligii I ar echivala cu un dezastru pentru Dinamo, formaţie care se bazează în special pe posibilitatea de a primi cât mai mulţi bani din drepturile tv, ceea ce presupune o clasare cât mai sus în ierarhia Ligii I.

În celelalte meciuri disputate până acum în etapa a 19-a a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Juventus Bucureşti – Concordia Chiajna 0-5, FC Botoşani – CS Universitatea Craiova 1-0, Viitorul Constanţa – ACS Politehnica Timişoara 1-1.

Duminică avem Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari (18.00) şi Astra Giurgiu – FCSB (20.45), iar luni etapa se încheie cu CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe (20.45).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version