Marţi seara au loc primele meciuri din etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

Cum mai sunt foarte puţine meciuri de jucat, deja partidele au caracter decisiv, urmând a se da ultimele bătălii pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei sau măcat în 16-imile de finală ale Europa League.

Marţi seara, partidele încep de la 19.00, ora României, când sunt programate jocurile Beşiktaş Istanbul – FC Porto, din Grupa G, şi Spartak Moscova – NK Maribor, din Grupa E.

La Istanbul, Beşiktaş are nevoie de un egal pentru a-şi asigura calificarea în optimi, în timp ce Porto are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne în lupta pentru calificarea în primăvara europeană.

La Moscova, Spartak nu-şi permite paşi greşiţi dacă vrea să rămână în lupta pentru optimi, în timp ce Maribor îşi joacă ultima carte de a rămâne în lupta pentru calificarea în primăvara europeană.

De la 21.45 sunt programate celelalte partide. Real Madrid, Manchester City şi chiar Napoli sunt mari favorite în meciurile lor.

FC Sevilla joacă cu Liverpool într-un meci decisiv pentru rezolvarea calificării în optimile de finală ale UEFA Champions League. Deja calificată în faza următoare a competiţiei, Tottenham merge în vacanţă la Dortmund. 

Şi AS Monaco – RasenBallsport Leipzig are un caracter decisiv, învinsa urmând să fie eliminată din lupta pentru calificarea în optimi.

Program meciuri UEFA Champions League

19.00, Beşiktaş Istanbul – FC Porto (Telekom Sport 1)

19.00, Spartak Moscova – NK Maribor (Telekom Sport 2)

21.45, APOEL Nicosia – Real Madrid (Telekom Sport 2)

21.45, Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur (Telekom Sport 3)

21.45, Manchester City – Feyenoord Rotterdam

21.45, AS Monaco – Rasenballsport Leipzig

21.45, Napoli – Şahtior Doneţk (Telekom Sport 4)

21.45, FC Sevilla – FC Liverpool (PRO TV, Telekom Sport 1)

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version