Miercuri seara s-au jucat ultimele două meciuri din prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League.

Alex Oxlade Chamberlain

Derbiul zilei s-a jucat la Liverpool, acolo unde formația antrenată de Jurgen Klopp a primit replica lui Manchester City.

Deși formația antrenată de Josep Guardiola era considerată una dintre marile favorite la câștigarea competiției, Klopp a reușit, încă o dată, să-și reducă la tăcere marele său rival.

A fost 3-0 pentru Liverpool, la capătul unui meci decis încă din primele 30 de minute ale disputei. Salah, Oxlade Chamberlain și Sadio Mane au punctat pentru Liverpool.

A fost tipul de meci clasic în care Klopp a reușit să blocheze tactica adversarului și a lovit de fiecare dată periculos pe contră. Chiar și așa, Josep Guardiola este convins că elevii săi pot da lovitura în retur și pot întoarce rezultatul.

FC Barcelona a obținut și ea o victorie la scor, reușind să se impună, cu 4-1, împotriva formației italiene AS Roma. A fost un meci în care apărarea italiană a părut desprinsă din filmele cu Cascadorii Râsului.

De Rossi și Manolas și-au trimis balonul în propria poartă, iar Pique și Luis Suarez și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, cu largul concurs al apărătorilor adverși.

Edin Dzeko a înscris golul prin care Roma este menținută în viață, dar, după cum spunea și Pique, italienii nu sunt o echipă rea, însă Barcelona este, la acest moment, mult prea bună în comparație cu gruparea antrenată de Eusebio Di Francesco.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version