La şapte ani de la înfiinţarea clubului, FC Voluntari este la un pas să câştige primul trofeu cu adevărat important din istoria grupării ilfovene.

Formaţia antrenată acum de Claudiu Niculescu s-a calificat, joi seara, în finala Cupei României, după ce FC Voluntari a făcut 0-0 acasă cu CS Universitatea Craiova.

În prima manşă din semifinale, FC Voluntari s-a impus în deplasare, 1-0, însă oamenii lui Niculescu nu s-au baricadat în apărare în manşa a doua.

Ilfovenii au controlat jocul de pe teren propriu şi au ratat câteva ocazii uriaşe, spre disperarea celor câteva sute de fani craioveni care au bătut practic degeaba drumul până aproape de Capitală.

FC Voluntari dă piept cu Astra Giurgiu în finala Cupei României pe 27 mai, la Ploieşti, pe Stadionul “Ilie Oană”. Deşi giurgiuvenii pornesc favoriţi, partida se anunţă a fi una deschisă, în condiţiile în care în campionat, în sezonul regulat, meciurile dintre cele două formaţii au fost echilibrate, Astra câştigând cu 2-1 în deplasare şi făcând 1-1 pe teren propriu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version