FCSB, vicecampioana României en-titre, este ca și calificată în turul III preliminar din Europa League, după ce joi seara s-a impus, cu 2-0, pe terenul lui Rudar Velenje, din Slovenia, în prima manșă din turul II preliminar.

Vicecampioana României a deschis rapid scorul, prin Dennis Man, încă din minutul 5, după o centrare a lui Junior Morais, dar după momentul golului a avut o scădere surprinzătoare și a permis adversarului să iasă la joc.

Din fericire, Rudar și-a demonstrat pe deplin limitele, astfel că trupa antrenată de Nicolae Dică nu s-a alarmat.

FCSB a revenit la cârma jocului în repriza a doua și nu a mai lăsat nicio șansă adversarei. Teixeira a făcut 2-0, dar golul său a fost anulat pentru offside.

După alte 10 minute, în minutul 74, portughezul a punctat din nou, iar de această dată centralul i-a validat golul, astfel că FCSB s-a distanțat pe tabela de marcaj.

Diferența de scor putea fi mult mai mare, însă Florin Tănase a ratat cu nonșalanță trei ocazii uriașe. Mai întâi, vârful improvizat al FCSB-ului a lovit transversala. Ulterior, Tănase a scăpat singur cu goalkeeperul advers, dar l-a luat la țintă pe Pridigar, și în cele din urmă nu a ajuns la o centrare ideală a lui Romario Benzar.

Rudar – FCSB s-a terminat 0-2 și vicecampioana României este ca și calificată în turul III preliminar din Europa League, fiind puțin probabil ca trupa din Slovenia să pună probleme la București.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version