Duminică seara, în etapa a 22-a a Ligii I la fotbal, FCSB s-a impus, cu 2-0, împotriva campioanei en-titre a României, Viitorul Constanţa.

Duelul, unul extrem de aşteptat, a fost deschis de execuţia excelentă a lui Dennis Man. Micuţul atacant al gazdelor a făcut şah-mat defensiva adversă şi a deschis scorul în minutul 20.

Spre finalul primei reprize, în urma unul meleu produs în apropiere de centrul terenului, Gnohere l-a pălmuit pe Ţucudean şi a fost eliminat.

Viitorul a căutat să profite de momentul favorabil şi şi-a creat câteva ocazii importante, dar bara şi intervenţiile lui Niţă au făcut ca scorul să rămână 1-0.

Mai mult, în minutul 63, Momcilovic a făcut 2-0, reuşita ce a turnat practic plumb în ghetele celor de la Viitorul Constanţa.

Gigi Becali obţine o nouă victorie împotriva lui Gheorghe Hagi, iar FCSB se apropie la două puncte de liderul CFR Cluj.

Într-un alt meci disputat duminică în Liga I, Politehnica Iaşi a trecut, cu 3-1, de Juventus Bucureşti, iar moldovenii se apropie la patru puncte de locurile care asigură calificarea în play-off.

Luni, în ultimele meciuri jucate în acest an în Liga I, avem FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe, de la ora 17.00, şi ACS Politehnica Timişoara – Dinamo Bucureşti, de la ora 20.00.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version