Luni seara, în ultimul meci din etapa a noua a play-off-ului Ligii I la fotbal, FCSB s-a impus, cu 1-0, pe terenul formaţiei Astra Giurgiu.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Gnohere, în minutul 12, la o fază în care fundaşii Astrei s-au întrecut în greşeli. Profitând de golul marcat rapid, FCSB a căutat să închidă jocul.

Astra a încercat să revină pe tabelă, însă elevii lui Marius Şumudică au ratat ocazie după ocazie şi, implicit, posibilitatea de a o încurca pe FCSB în drumul spre titlu.

Astfel că lupta pentru titlu se va decide în ultima rundă. Viitorul şi FCSB sunt la egalitate de puncte, iar Dinamo este la două puncte în urma lor.

Sâmbătă, de la ora 20.00, vom avea bătăliile decisive pentru titlu, respectiv Dinamo – Astra Giurgiu, FCSB – CS Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa – CFR Cluj.

Tot luni, în play-out, CSM Politehnica Iaşi a trecut, scor 3-0, de Pandurii Târgu Jiu condamnând, practic, formaţia oaspete la retrogradare, în ciuda faptului că mai sunt cinci etape până la final.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version