FCSB a devenit lider autoritar în Liga I, după ce luni seara s-a impus, scor 2-0, în duelul cu CS Universitatea Craiova.

Trupa antrenată de Nicolae Dică a profitat din plin de golul marcat de Momcilovic încă din minutul 6, a stat mai mereu la pândă și a lovit periculos de fiecare dată când a avut ocazia, creându-și de trei ori mai multe ocazii decât adversara.

În cele din urmă a fost doar 2-0, Florin Tănase punctând din penalty în minutul 51. Un penalty contestat de oaspeți, dar care în mod sigur a lichidat partida.

FCSB se distanțează la două puncte de CFR Cluj și la șapte puncte de CS Universitatea Craiova și are un culoar favorabil în lupta pentru titlul de campioană.

În schimb, în play-out, lupta pentru salvare se încinge mai mult ca niciodată. Asta după ce Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat seria de trei egaluri consecutive și s-a impus, scor 2-0, pe terenul formației Juventus București.

Cei de la Sepsi au urcat tocmai până pe locul 10 al clasamentului din Liga I, profitând și de egalul înregistrat la Mediaș, Gaz Metan – Poli Timișoara 1-1.

În acest moment, Gaz Metan Mediaș și Juventus sunt pe locuri de retrogradare, iar Concordia Chiajna pe loc de baraj. Însă distanțele de la locul 9 în jos sunt minime, astfel că orice se poate întâmpla, FC Voluntari, Sepsi Sf. Gheorghe și Poli Timișoara fiind departe de a fi scăpate de emoții.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version