Sâmbătă seara, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a șasea a play-off-ului Ligii I la fotbal, Viitorul Constanța, campioana națională en-titre, și FCSB, liderul la zi, au încheiat la egalitate, 2-2.

Au fost două reprize diametral opuse ca joc și atitudine. Viitorul a controlat categoric prima repriză, puștii lui Gheorghe Hagi făcând tot ce doresc cu greoaia defensivă a FCSB-ului.

Vînă și Gavra au înscris două goluri de generic, iar gazdele au mai ratat câteva ocazii importante, având inclusiv o bară.

Dennis Man a băgat-o pe FCSB în meci, cu un gol norocos reușit în finalul primei reprize. Profitând de momentul psihologic, cei de la FCSB au controlat partea a doua a jocului.

Budescu a egalat, după ce a executat perfect o lovitură liberă de la circa 22 de metri, iar oaspeții chiar puteau să dea lovitura pe final, în mai multe rânduri.

S-a încheiat 2-2, rezultat care le avantajează în special pe CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. Ardelenii pot egala la puncte liderul FCSB, dacă se impun pe terenul formației CSM Politehnica Iași.

CS Universitatea Craiova își poate consolida ultima treaptă a podium și își poate asigura astfel calificarea în preliminariile Europa League.

Pentru că, în cazul în care se impun în meciul de la Giurgiu, cu Astra, oltenii se distanțează la șapte puncte de Viitorul Constanța, echipa de pe locul 4, și este greu de crezut că echipa antrenată de Gheorghe Hagi mai poate recupera această diferență cu doar patru etape rămase până la sfârșitul campionatului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version