FCSB și foarte posibil Viitorul Constanța vor fi reprezentantele României în turul II preliminar al Europa League.

 

Spunem foarte posibil Viitorul Constanța pentru că echipa de la malul mării trebuie să treacă, în primul tur preliminar, de Racing Union Luxembourg.

Iar cum miercuri a avut loc tragerea la sorți pentru ambele tururi preliminare, trebuie să spunem că, dacă trece de echipa din Luxemburg, Viitorul Constanța va avea parte de un adversar mult mai dificil, formația olandeză Vitesse Arnhem.

Vitesse este manageriată de celebrul Leonid Sluțki, fost antrenor la ȚSKA Moscova și Hull City și fost selecționer al Rusiei, iar vedetele echipei sunt Tim Matavz, Roy Beerens sau Alexander Buttner.

La acest capitol, Viitorul a avut șansă, în condițiile în care putea da peste nume mult mai grele precum FC Sevilla, Beșiktaș Istanbul sau FC Copenhaga.

Intrată direct în turul II preliminar și având statut de cap de serie la tragerea la sorți, FCSB a primit un adversar cel puțin accesibil. Pentru că vicecampioana en-titre a României va da piept cu TRE Fiori, Bala Town sau Rudar Velenje.

TRE Fiori și Bala Town se înfruntă în preliminarii, iar învingătoarea joacă împotriva lui Rudar Velenje în primul tur preliminar. Ca să vă faceți o idee despre cel mai greu adversar vă spunem că la Rudar antrenor este Marijan Pusnik, iar vedete sunt Abu Kamara, din Liberia, și Djair Parfitt Williams, din Bermuda.

Meciurile din turul II preliminar sunt programate pe 26 iulie, turul, și 2 august, returul.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version