FCSB a trecut cu bine peste unul dintre cele mai complicate meciuri din startul sezonului, trupa antrenată de Nicolae Dică impunându-se, cu 2-0, în confruntarea cu FC Botoşani de duminică seara, de pe teren propriu.

FCSB a controlat posesia mingii, dar nu a impresionat, raportul ocaziilor avute de a marca fiind unul relativ egal. Totuşi, gazdele au fost mai eficiente.

Budescu a deschis scorul în minutul 18, transformând perfect o lovitură liberă de la circa 25 de metri, din lateral stânga. Florin Tănase a făcut 2-0 în minutul 41, după o acţiune prelungită de atac a FCSB-ului.

De altfel, acesta a fost şi scorul final înregistrat la capătul unei partide în care gazdele au mai avut o bară, prin Dennis Man, iar botoşănenii au fost blocaţi în câteva rânduri de Niţă.

FCSB ajunge la 18 puncte acumulate din opt meciuri jucate. Vicecampioana României a egalat formaţia de pe locul 2, CS Universitatea Craiova, şi s-a apropiat la un punct de liderul CFR Cluj.

În celelalte meciuri jucate până acum, în etapa a opta a Ligii I, s-au înregistrat următoarele rezultate: Astra Giurgiu – Juventus Bucureşti 2-0, CS Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 2-0, ACS Politehnica Timişoara – CFR Cluj 4-3, FC Voluntari – Dinamo Bucureşti 1-3, Concordia Chiajna – Viitorul Constanţa 1-2.

Runda se încheie luni seara, de la ora 21.00, cu partida dintre CSM Politehnica Iaşi – ACS Sepsi Sf. Gheorghe, meci transmis în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi LOOK TV.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version