Etapa a şaptea a Ligii I la fotbal s-a încheiat, luni seara, cu duelul de play-off dintre FCSB şi Viitorul Constanţa.

Conştienţi că o victorie le-ar asigura, în mare măsură, câştigarea titlului, cei de la FCSB au început în forţă meciul. Şi-au creat o mulţime de ocazii, dar au fructificat una singură, prin Pintilii, în minutul 40.

O gafă a defensivei celor de la FCSB a dus la golul egalizator. Ţucudean a profitat de o nesincronizare între Moke şi Bălaşa şi a restabilit egalitatea în minutul 73.

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar în urma acestui rezultat FCSB păstrează trei puncte avans faţă de Viitorul, cu trei etape înainte de final.

În aceste condiţii, extrem de important se anunţă meciul dintre Dinamo şi FCSB, de pe 1 mai. În cazul unui succes al dinamoviştilor, lupta la titlu ar deveni mai încinsă ca oricând, formaţia antrenată de Cosmin Contra având ocazia să se apropie la două puncte de titlu, cu două etape înainte de finalul campionatului.

În celelalte meciuri din etapa a şaptea a Ligii I, CFR Cluj s-a impus la Astra Giurgiu, scor 1-0, iar CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti au încheiat la egalitate, 2-2.

În play-out s-au înregistrat următoarele rezultate: ACS Politehnica Timişoara – Gaz Metan Mediaş 1-0, Concordia Chiajna – FC Voluntari 0-2, Pandurii Târgu Jiu – FC Botoşani 1-1 şi CSM Politehnica Iaşi – ASA Târgu Mureş 0-0.

În acest moment, ASA Târgu Mureş pare condamnată la retrogradare, urmând ca a doua retrogradată să se stabilească între Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chiajna, echipa mai bine clasată dintre cele două urmând să meargă la baraj.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version