Croații de la NK Rijeka au făcut un pas mare spre calificarea în turul III preliminar al UEFA Champions League după ce au trecut, cu 2-0, de galezii de la The New Saints, în prima manșă a turului II preliminar.

Meciul a fost la discreția gazdelor, însă croații au ratat ocazii cu nemiluita și au fost la un pas să fie pedepsiți pe contraatac. Intrat la Rijeka în minutul 63, mijlocașul român Florentin Matei a avut nevoie de doar șase minute pentru a marca golul de 2-0 și a liniști spiritele de pe stadionul care poartă numele echipei croate.

Alături de NK Rijeka sunt ca și calificate în turul III preliminar formații precum Qarabag Agdam, 5-0 cu Samtredia, Red Bull Salzburg, 3-0 la Hibernians Paolo, și Partizan Belgrad, 2-0 cu Buducnost Podgorica.

Miercuri se joacă celelalte meciuri din prima manșă a turului II preliminar după cum urmează: Spartaks Jurmala – FC Astana, APOEL Nicosia – Dudelange, Hapoel Beer Sheva – Honved Budapesta, Malmo FF – Vardar Skopje, Șeriff Tiraspol – Kukesi, Zrinjski – Maribor, BATE Borisov – Alashkert, Mariehamn – Legia Varșovia, Zalgiris Vilnius – Ludogoreț Razgrad, MSK Zilina – FC Copenhaga, Dundalk – Rosenborg Trondheim, Hafnarfjordur – Vikingur.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version