Marți seara se joacă primele două meciuri din prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League.

De departe cel mai așteptat meci al rundei este cel dintre Juventus Torino și Real Madrid. Partida are loc marți, de la 21.45, ora României, și este transmisă în direct de PRO TV și Telekom Sport 1.

După ce au trecut cu mare șanse de Tottenham Hotspur, italienii au în față o echipă, Real Madrid, care și-a recuperat în mare măsură toate vedetele accidentate și poate alinia cam cea mai bună formulă posibilă.

De aceea, Realul este considerată favorită de bookmakeri chiar și pentru partida din deplasare, având o cotă de 2,45 la 1 pentru a se impune la Torino.

Juventus rămâne însă o echipă capabilă de orice, iar bilanțul înregistrat în 2018 ar trebui să dea fiori reci adversarilor. Torinezii au jucat 16 meciuri oficiale în acest an calendaristic și au obținut 14 victorii și două egaluri, golaveraj 30-4.

Realul a pierdut deja trei meciuri oficiale în acest an, dar rămâne o echipă care înscrise foarte mult, indiferent de situație. “Galacticii” au jucat 20 de meciuri oficiale în 2018 și au marcat 58 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de aproape trei goluri pe meci.

Al doilea meci al zilei se joacă între FC Sevilla și Bayern Munchen (21.45, live pe Telekom Sport 2 și LOOK TV).

Bavarezii sunt mari favoriți, chiar și în deplasare, dar Sevilla a demonstrat că e capabilă de surprize, după ce a eliminat-o pe Manchester United.

Mai mult, weekendul trecut, andaluzii au ținut-o în șah pe FC Barcelona, ratând de puțin o victorie extrem de spectaculoasă.

Totuși, în ciuda rezultatelor respective, Sevilla este o formație extrem de inconstantă. Are trei victorii, două egaluri și trei înfrângeri în ultimele opt meciuri oficiale și nu este o mare specialistă a meciurilor de pe teren propriu, cedând cu 2-5 cu Atletico Madrid și cu 0-2 cu Valencia.

Mai mult, andaluzii au mari probleme de efectiv. Banega este suspendat, iar Carole, Corchia, Jose Mena, Mercado și Jesus Navas sunt incerți.

Bayern nu mai are nevoie de nicio prezentare, în condițiile în care bavarezii au 20 de victorii în ultimele 22 de meciuri și și-au recuperat plăcerea de a juca spectaculos, bavarezii reușind să înscrie 71 de goluri în cele 22 de partide.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version