Juventus Torino, campioana Italiei, și Leicester City, campioana Angliei, au obținut, marți seara, calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Juventus nu a avut nicio emoție în dubla manșă jucată împotriva lui FC Porto. După 2-0 în deplasare, italienii nu au mai forțat acasă impunându-se doar cu 1-0, grație unui gol marcat din penalty de Dybala.

Mult mai intensă a fost dubla manșă dintre Leicester și FC Sevilla. Deși este la un pas de a retrograda din Premier League, Leicester continuă să scrie istorie în UEFA Champions League.

Învinsă cu 2-1 în tur, campioana Angliei a avut nevoie de mai puțin de o oră pentru a întoarce rezultatul pe teren propriu. Morgan și Albrighton au înscris pentru Leicester, dar finalul a fost dramatic.

Nasri a fost eliminat de la Sevilla însă chiar și așa spaniolii puteau duce meciul în prelungiri. Nzonzi a ratat cu nonșalanță un penalty acordat în minutul 80 și Leicester – Sevilla a rămas 2-0, ceea ce înseamnă că englezii se califică cu 3-2 la general.

Miercuri se joacă ultimele două meciuri din optimile de finală ale UEFA Champions League. Avem Atletico Madrid – Bayer Leverkusen (4-2 în tur) și AS Monaco – Manchester City (3-5 în tur).

Până acum, în sferturile de finală ale UEFA Champions League s-au calificat câte două echipe din Germania (Bayern Munchen și Borussia Dortmund) și din Spania (Real Madrid și FC Barcelona) și câte o echipă din Anglia (Leicester City) și Italia (Juventus Torino).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version