De la ora 21:45, pe Arena Națională, naționala de fotbal a României va juca cu echipa Armeniei într-un meci din grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018. Meciul va fi transmis de TVR1.

Christoph Daum
„Tricolorii” sunt pe locul 4 în grupa E, cu şase puncte după şase meciuri, şi mai au doar şanse matematice de calificare, dar antrenorul Daum este optimist.

Christoph Daum a anunțat că va alinia o formulă ofensivă cu Armenia și speră să păstreze naționala României în calculele pentru Mondialul din Rusia. Neamțul va miza totul pe cartea atacului și pregătește o surpriză în echipa de start.

Deși sistemul de joc va fi 4-2-3-1, selecționerul României va trimite în teren un singur închizător, iar în primul 11 îi vom regăsi pe Băluță sau Stanciu.

Reamintim că tricolorii au nevoie de 12 puncte în ultimele 4 meciuri din grupă pentru a mai spera la barajul de calificare. Pe lângă cele patru victorii, naționala lui Daum mai are nevoie de și de ajutorul polonezilor, care ar trebui să învingă contracandidatele tricolorilor, Danemarca și Muntenegru!

Clasamentul Grupei E înainte meciurilor de vineri, 1 septembrie 2017
19:00. Kazahstan – Muntenegru. Digi Sport 2
21:45. România – Armenia. TVR 1.
21:45. Danemarca – Polonia. Digi Sport 1.

ECHIPELE PROBABILE:

România (4-2-3-1): Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Toşca, C. Ganea – Pintilii, N. Stanciu – Chipciu, Băluţă, Stancu – Fl. Andone

Antrenor: C. Daum

Armenia (4-2-3-1): Beglaryan – Hambardzumyan, Voskanyan, Andonian, Daghbashyan – Yedigaryan, Grigoryan – Pizzelli, Mkhitaryan, Barseghyan – Ozbiliz

Antrenor: A. Petrosian

author avatar
Mircea Popescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version