Miercuri seara sunt programate ultimele opt meciuri din etapa a patra a grupelor UEFA Champions League.

Runda este dominată de două partide care se anunţă a fi extrem de interesante, în condiţiile în care avem Tottenham Hotspur – Real Madrid şi Napoli – Manchester City.

Sunt două meciuri în care avem posibilitatea să vedem câteva dintre cele mai spectaculoase echipe din lume la ora actuală. Tottenham şi Manchester City sunt avantajate în condiţiile în care au obţinut rezultate favorabile în tur şi cu egaluri obţinute miercuri seara îşi pot asigura, în mare măsură, calificarea în faza optimilor de finală.

Două meciuri echilibrate şi extrem de interesante se anunţă a fi cele din Grupa G, dintre Beşiktaş Istanbul şi AS Monaco, respectiv FC Porto şi RasenBallsport Leipzig. 

La Istanbul, Beşiktaş are nevoie de un egal pentru a-şi asigura, practic, o calificare istorică în optimile de finală, în timp ce Monaco îşi joacă ultima şansă.

În schimb, duelul dintre FC Porto şi Leipzig este un meci de care pe care. Învingătoarea face pas mare spre optimi, în timp ce miza îşi diminuează considerabil şansele.

FC Sevilla şi Şahtior Doneţk pornesc drept favorite în confruntările cu Spartak Moscova, respectiv Feyenoord Rotterdam, deşi andaluzii au comis-o în tur, când au fost surclasaţi, cu 5-1, de ruşi.

Ultimele două meciuri sunt Borussia Dortmund – APOEL Nicosia şi FC Liverpool – NK Maribor, meciuri în care nu se pune decât problema diferenţei de scor la care vor câştiga echipele gazdă.

Program UEFA Champions League

19.00, Beşiktaş Istanbul – AS Monaco (Telekom Sport 1)

21.45, Borussia Dortmund – APOEL Nicosia (Telekom Sport 4)

21.45, FC Porto – RasenBallsport Leipzig

21.45, FC Liverpool – NK Maribor (Telekom Sport 3)

21.45, Napoli – Manchester City (Telekom Sport 2)

21.45, FC Sevilla – Spartak Moscova

21.45, Şahtior Doneţk – Feyenoord Rotterdam

21.45, Tottenham Hotspur – Real Madrid (Telekom Sport 1)

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version