După ce marți seara am văzut două meciuri extrem de spectaculoase, cu opt goluri înscrise, miercuri avem parte de alte două partide extrem de interesante în optimile de finală ale UEFA Champions League.

sursa foto digisport.ro

Tăvălită serios de Tottenham Hotspur în faza grupelor, Real Madrid primește replica lui Paris Saint Germain, formație care practic s-a distrat într-o grupă ce a cuprins-o și pe Bayern Munchen.

Duelul se poate rezuma la o singură bătălie, Cristiano Ronaldo versus Neymar, și este prefațat de o știre clasică, brazilianul fiind anunțat, de surse neoficiale, drept urmașul lui Cristiano Ronaldo în fruntea atacului “galactic” al Realului.

Cu un parcurs dezamăgitor în campionat și eliminat uluitor de un adversar mult mai slab cotat în Cupa Spaniei, Zinedine Zidane mai are o singură șansă să-și salveze sezonul și, respectiv, scaunul.

Tehnicianul francez este obligat să câștige UEFA Champions League, astfel că fiecare meci din această competiție îi poate fi fatal lui Zidane.

Tot miercuri seara se joacă FC Porto – FC Liverpool, un duel de foc între două echipe obișnuite să evolueze cu garda jos și să mizeze pe ideea de a marca un gol mai mult decât adversarul.

Dovadă stau cifrele din grupe. Porto a înscris 2,5 goluri pe meci, opt doar în dubla cu AS Monaco (5-2 și 3-0), iar Liverpool a înscris aproape patru goluri pe meci, reușind două rezultate de 7-0, cu Spartak Moscova acasă și cu NK Maribor în deplasare.

Ambele meciuri încep la ora 21.45. Partida de la Madrid este transmisă pe Telekom Sport 1, iar cea de la Porto pe Telekom Sport 2.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version