Luni seara, în ultimul meci pe 2017 din Liga I, ACS Politehnica Timişoara şi Dinamo Bucureşti au încheiat la egalitate, 0-0.

Disputat într-o atmosferă îngheţată, duelul din Banat nu se putea încheia decât cu o tabelă îngheţată, mai ales în condiţiile în care cele două formaţii au găsit rareori drumul spre poarta adversă.

Cel mai important moment al meciului a venit în minutul 89. Gazdele au scăpat pe contraatac, Salomao a făcut un fault cinic, dar util, şi portughezul a fost trimis mai devreme la vestiare.

Este un rezultat care nu poate să mulţumească niciuna dintre echipe, în condiţiile în care ambele rămân în afara locurilor de play-off.

Totuşi, atât Ionuţ Popa, cât şi Vasile Miriuţă au ţinut să precizeze că echipele lor nu au putut performa la nivel maxim din cauza oboselii acumulate şi a numeroaselor absenţe.

Într-un alt meci disputat luni în Liga I, FC Voluntari a trecut fără probleme, scor 3-0, de Sepsi Sf. Gheorghe. A fost meciul care a pus capac oaspeţilor, antrenorul Eugen Neagoe anunţând că Sepsi va trece printr-o remaniere masivă în iarnă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version