CFR Cluj, campioana națională en-titre, și FCSB, vicecampioana națională en-titre, sunt principalele favorite la câștigarea actualului sezon al Ligii I la fotbal.

Cu toate acestea, cele două formații au debutat cu stângul în 2019, obținând doar rezultate de egalitate în fața unor noi-promovate.

Mai întâi, FCSB a făcut doar 1-1 în deplasare cu Dunărea Călărași, în deplasare. Dennis Man a deschis scorul în minutul 17, punctând cu un șut spectaculos, la colțul lung.

Călărășenii au egalat rapid, Mediop profitând de o greșeală a lui Planic și punctând cu un șut care a trecut pe sub neinspiratul Stăncioiu.

CFR Cluj nu a reușit să profite de pasul greșit făcut de FCSB și a bifat și ea doar un egal, 1-1, acasă cu AFC Hermannstadt.

Sibienii au deschis scorul, prin Tătar, iar Țucudean a egalat pe final, într-o perioadă a jocului în care clujenii dominau cu autoritate.

A fost al treilea 1-1 consecutiv înregistrat în etapa a 22-a a Ligii I la fotbal, după ce meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu s-a încheiat cu același rezultat.

Până acum doar FC Botoșani a bifat o victorie în 2019, moldovenii impunându-se, cu 1-0, pe terenul formației Concordia Chiajna.

Duminică se joacă partidele FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe (ora 17.00) și Viitorul Constanța – CS Universitatea Craiova (ora 20.00), iar runda se încheie luni seara, cu partida dintre Dinamo București și Politehnica Iași, dispută programată, de asemenea, tot de la ora 20.00.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version