Răzvan Marin, unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti români, trece prin momente personale deosebite la echipa de club, Standard Liege.

Fiul fostului internaţional român Petre Marin a reuşit, miercuri seara, al patrulea gol în ultimele cinci meciuri oficiale jucate pentru gruparea belgiană.

Mijlocaşul român a înscris în minutul 65, din penalty, în partida pe care Standard Liege a pierdut-o la Kortrijk, scor 1-2. Standard a rămas în 10 oameni, în minutul 42, dar a avut forţa necesară să deschidă scorul.

Totuşi, oaspeţii nu au putut ţine de rezultat. Cavanda şi-a introdus balonul în propria poartă, iar Perbet a înscris, la ultima fază a meciului, golul victoriei pentru gazde.

În ciuda evoluţiilor foarte bune ale lui Răzvan Marin, care a trecut peste perioada de acomodare, Standard merge extrem de prost în campionatul Belgiei.

Altă dată o formaţie cu pretenţii, gruparea din Liege nu a câştigat în campionat de mai bine de o lună, 2-0 la Genk, şi are o singură victorie în ultimele opt meciuri jucate în Jupiler League.

Standard a coborât pe locul 9 în clasament, fiind mai aproape de locurile care aduc retrogradarea, decât de poziţiile care asigură prezenţa în cupele europene.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version