Miercuri seara se joacă ultimele două meciuri din manșa a doua a sferturilor de finală din UEFA Champions League.

Avem Real Madrid – Juventus Torino și Bayern Munchen – FC Sevilla, două partide în care gazdele sunt mari favorite.

Deși la prima vedere diferența dintre Real Madrid și Juventus nu este chiar atât de mare, “galacticii” se află la adăpostul victoriei categorice obținute în tur, 3-0, și pot profita de orice spațiu apărut în defensiva adversă.

Totuși, încurajați de succesul fulminant obținut de AS Roma cu FC Barcelona, torinezii cred în șansa lor de a întoarce rezultatul, chiar dacă Paulo Dybala, unul dintre cei mai eficienți jucători din 2018, cu opt goluri înscrise în 12 partide, lipsește din cauza cartonașului roșu încasat în tur.

Bayern Munchen are avantajul terenului propriu și al victoriei obținute în tur, cu 2-1, pe terenul lui FC Sevilla. Dar așa cum au eliminat-o pe Manchester United, elevii lui Vincenzo Montella speră să mai răstoarne o dată carul mare și să obțină o calificare istorică în semifinalele UEFA Champions League.

De la 21.45, ora României, Real Madrid – Juventus Torino se vede live pe Telekom Sport 1 și LOOK Plus, iar Bayern Munchen – FC Sevilla se vede live pe Telekom Sport 2 și LOOK TV.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version