Deși este aproape eliminată din calificările pentru Campionatul Mondial, naționala de fotbal a României dispută marți seara un meci de verificare împotriva unei formații de top.

La Cluj vine selecționata statului Chile, campioana en-titre a Americii de Sud și o formație care, la ultimele două ediții ale Campionatului Mondial, a trecut de fiecare dată de faza grupelor.

Tricolorii vor să-și ia revanșa după eșecul de sâmbătă, din Polonia, scor 1-3, însă rămâne de văzut dacă vor putea face acest lucru. 

Un avantaj pentru echipa noastră îl reprezintă faptul că fotbaliștii din Chile nu vor să riște accidentări ei urmând să participe, în perioada imediat următoare, la Cupa Confederațiilor, competiție găzduită de Rusia și în care elevii lui Juan Antonio Pizzi au fost repartizați într-o grupă tare, cu Germania, Camerun și Australia.

Totuși, valoarea individuală este net favorabilă adversarilor noștri în condițiile în care Pizzi se bazează pe fotbaliști precum Gary Medel, de la Internazionale Milano, Pablo Hernandez, de la Celta Vigo, Charles Aranguiz, de la Bayer Leverkusen, Arturo Vidal, de la Bayern Munchen, sau Alexis Sanchez, de la Arsenal Londra.

În afară de România – Chile, care va începe la ora 21.00 și va fi transmis în direct de PRO TV, marți seara se mai joacă:

20.45, Norvegia – Suedia

21.30, Camerun – Columbia

22.00, Franța – Anglia (Digi Sport 2)

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version