Naționala de fotbal a României susține marți seara, în Muntenegru, un meci decisiv în UEFA Nations League.

România și Muntenegru se bat, practic, pentru locul 2 în Grupa 4 din Liga C, respectiv pentru a obține un culoar mai favorabil în preliminariile pentru Euro 2020 și, de ce nu, chiar un loc la barajul pentru Euro 2020, în funcție de mai multe condiții.

În plus, România are încă șanse matematice de a câștiga grupa din care face parte, însă pentru asta trebuie să învingă în Muntenegru și ca Serbia să se împiedice acasă cu Lituania, lucru care, să fim serioși, ține de domeniul SF-ului.

Cosmin Contra, selecționerul României, este optimist înainte de duelul din Muntenegru. Naționala României tocmai a făcut un an de invincibilitate, perioadă în care a obținut șase victorii și trei egaluri.

Iar Tricolorii vor să abordeze la victorie și meciul din Muntenegru, iar abia apoi vor trage linie și vor vedea unde s-au situat în UEFA Nations League și unde sunt în drumul spre Euro 2020.

Pe lângă Muntenegru – România (21.45, PRO TV), marți mai sunt programate alte șase partide, ultimele, din faza grupelor UEFA Nations League: Portugalia – Polonia, Suedia – Rusia, Scoția – Israel, Serbia – Lituania, Kosovo – Azerbaijan, Malta – Insulele Feroe.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version