Marţi, la Zurich (Elveţia), a avut loc tragerea la sorţi pentru meciurile de baraj din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, zona europeană.

Opt dintre cele nouă echipe care au încheiat grupele de calificare pe locul 2 au intrat în urne pentru tragerea la sorţi, neexistând capi de serie.

De departe, cel mai spectaculos meci scos la iveală de sorţi este duelul dintre Suedia şi Italia. Vom avea, de asemenea, Irlanda de Nord – Elveţia, Croaţia – Grecia şi Danemarca – Irlanda.

Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur. Turul are loc pe terenul primelor formaţii, în perioada 9-11 noiembrie. Returul este programat pentru perioada 12-14 noiembrie.

Până acum, la Campionatul Mondial din Rusia s-au calificat 23 de echipe: Rusia, Brazilia, Iran, Japonia, Mexic, Belgia, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Germania, Anglia, Spania, Nigeria, Costa Rica, Polonia, Egipt, Islanda, Serbia, Portugalia, Franţa, Uruguay, Argentina, Columbia şi Panama.

Patru echipe merg din meciurile de baraj din zona europeană. Alte trei echipe urmează să se stabilească din Africa (Tunisia sau Congo, Maroc sau Coasta de Fildeş şi învingătoarea din Grupa în care se află Senegal, Burkina Faso, Insulele Capului Verde şi Africa de Sud). O echipă va fi stabilită în urma barajului dintre Honduras şi Australia. O altă echipă va fi stabilită în urma barajului dintre Peru şi Noua Zeelandă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version