Joi seara sunt programate partidele din manșa a doua a sferturilor de finală din Europa League.

Se anunță partide extrem de interesante, în condițiile în care rezultatele din tur lasă șanse tuturor echipelor de a prinde calificarea în penultima fază a competiției.

Arsenal Londra are de apărat un avantaj de trei goluri pe terenul lui ȚSKA Moscova. Londonezii s-au impus în tur, cu 4-1, și au prima șansă la calificare, dar ȚSKA Moscova este specialistă în surprize, mai ales că Arsenal merge în Rusia fără câteva piese grele precum Mkhitarian, Cazorla sau portarul David Ospina.

Olympique Marseille – RasenBallsport Leipzig se reia de la 1-0 pentru nemți. Duelul se anunță a fi deschis oricărui rezultat. Rămâne de văzut cât de mult vor conta absențele din cele două tabere, dar și modul în care nemții vor rezista presiunii puse de fanii lui Marseille.

Lazio Roma are avantaj de două goluri înaintea returului cu Red Bull Salzburg din deplasare. A fost 4-2 pe Olimpico, dar lazialii au fost puși în gardă de răsturnările reușite de AS Roma și Juventus Torino și nu vor să lase nimic la voia întâmplării.

Mai ales că Red Bull Salzburg este alcătuită, în mare măsură, de jucători tineri și dornici de afirmare.

Atletico Madrid are 2-0 după prima manșă cu Sporting Lisabona și pornește cu prima șansă în returul cu Portugalia, mai ales că oamenii lui Diego Simeone sunt specialiști în conservarea unui rezultat.

Toate partidele încep la 22.05, ora României, iar programul televizărilor arată astfel:

Red Bull Salzburg – Lazio Roma (Telekom Sport 2, LOOK Plus)

Sporting Lisabona – Atletico Madrid (Telekom Sport 1, PRO X)

Olympique Marseille – RasenBallsport Leipzig (Telekom Sport 4)

ȚSKA Moscova – Arsenal Londra (Telekom Sport 3, LOOK TV)

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version