Manchester City şi Atletico Madrid sunt la un pas de calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după victoriile obţinute, marţi seara, în prima manşă din optimi. 

Manchester City a revenit de la 2-3 pentru a se impune, cu 5-3, într-un meci memorabil disputat împotriva formaţiei franceze AS Monaco.

Oaspeţii au condus cu 2-1 în minutul 57 şi cu 3-2 în minutul 70, dar nu au reuşit să menţină avantajul în faţa unei formaţii renumite pentru forţa sa ofensivă.

Monegascii însă au ratat un moment favorabil la 2-1, în minutul 50, când Radamel Falcao a ratat un penalty. Totuşi, columbianul a încheiat meciul cu două goluri în cont, oaspeţii punctând şi Mbappe, puştiul minune de 18 ani.

Pentru “cetăţeni” s-a remarcat Sergio Aguero, două goluri şi o pasă decisivă, celelalte goluri fiind înscrise de Sterling, Stones şi Sane.

Tot la două goluri diferenţă s-a impus şi Atletico Madrid, 4-2 în deplasarea de la Bayer Leverkusen. Niguez, Griezmann, Gameiro şi Fernando Torres au punctat pentru iberici, în timp ce nemţii sunt ţinuţi în viaţă de golul lui Bellarabi şi autogolul lui Savic.

Miercuri seara se dispută ultimele două meciuri din prima manşă a optimilor de finală, FC Porto – Juventus Torino şi FC Sevilla – Leicester City.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version