Cel mai aşteptat meci din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal s-a încheiat, sâmbătă seara, cu victoria formaţiei Steaua Bucureşti, vicecampioana României impunându-se, cu 2-1, pe terenul formaţiei CS Universitatea Craiova.

Nita a fost eroul Stelei cu Craiova

Steaua a arătat mai bine ca în primele două meciuri din sezonul de primăvară, dar chiar şi aşa s-a impus cu şansă, oltenii ratând un penalty în minutul 12, la 0-0.

Dacă Zlatinski transforma lovitura de pedeapsă, poate alta ar fi fost soarta partidei. Pintilii a deschis scorul pentru Steaua în minutul 24, cu un şut plasat, însă oltenii au egalat după numai nouă minute graţie unui alt penalty transformat, de această dată, de acelaşi Zlatinski.

În partea a doua a meciului s-a jucat deschis, însă au lipsit ocaziile de a marca. Una dintre puţinele acţiuni periculoase ale oaspeţilor a fost transformată în gol de Gabi Enache în minutul 79.

Steaua s-a apropiat la trei puncte de liderul Viitorul Constanţa şi aşteaptă pasul greşit al trupei antrenate de Gheorghe Hagi. Craiova pierde o şansă importantă pentru a se implica în lupta pentru titlu.

În alte două meciuri jucate în etapa a 24-a, CFR Cluj a trecut de ASA Târgu Mureş, 2-0, iar FC Voluntari s-a impus, cu 1-0, în disputa cu Gaz Metan Mediaş.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version