Ultimul meci din etapa a șasea a play-off-ului din Liga I a adus, practic, eliminarea formației Universitatea Craiova din lupta pentru titlul de campioană.

Oltenii se puteau apropia la cinci puncte de liderul FCSB, dacă dădeau lovitura la Giurgiu, împotriva Astrei, dar au clacat lamentabil.

După victoria entuziasmantă din Cupa României, 5-1 cu FC Botoșani, fotbaliștii de la Universitatea Craiova au dat, din nou, dovadă de inconstanță.

Și au cedat, cu 0-1, pe terenul formației Astra Giurgiu, la capătul unui meci în care au reușit o singură dată să șuteze pe spațiul porții adverse.

Takayuki Seto a înscris singurul gol al partidei și o menține pe Astra în lupta pentru locul al patrulea, giurgiuvenii având posibilitatea să se apropie la un singur punct de Viitorul Constanța, dacă se impun în restanța cu Politehnica Iași.

În acest moment este clar că bătălia pentru titlul de campioană a României se dă între două formații, FCSB și CFR Cluj. Vicecampioana en-titre are două puncte avans, iar weekendul care vine se joacă, practic, meciul decisiv dintre cele două formații, de la București.

În play-out, Sepsi Sf. Gheorghe a scăpat în mare măsură de emoții, după ce a obținut un 2-2 pe terenul formației FC Botoșani. Echipa antrenată de Eugen Neagoe putea chiar să plece cu toate cele trei puncte de la Botoșani, dar a fost egalată la ultima fază a meciului, când gazdele erau în inferioritate numerică.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version