Viitorul Constanţa a egalat-o la puncte pe FCSB, liderul la zi al Ligii I, după ce s-a impus, cu 3-2, în confruntarea cu Astra Giurgiu din etapa a opta a play-off-ului.

Meciul a fost unul palpitant, în condiţiile în care giurgiuvenii au deschis scorul, prin Daniel Niculae, iar Viitorul a întors rezultatul înainte de pauză.

Vlad Morar a transformat cu siguranţă un penalty, iar Săpunaru, neinspirat, şi-a trimis balonul în propria poartă. Ţucudean a făcut 3-1 pentru Viitorul, în minutul 77, însă gazdele au trăit periculos pe final, mai ales după ce Geraldo Alves a redus din diferenţă.

Viitorul – Astra s-a încheiat 3-2 şi formaţia lui Gheorghe Hagi aşteaptă acum pasul greşit al lui FCSB pentru a redeveni favorită la câştigarea titlului.

În schimb, ieşită din schemă, Astra continuă să arbitreze lupta la titlu, în condiţiile în care giurgiuvenii dau piept, în ultimele două runde, tocmai cu FCSB şi Dinamo Bucureşti, adică două dintre cele patru formaţii, alături de Viitorul şi CFR Cluj, care mai au şanse matematice la câştigarea titlului.

S-au mai disputat două meciuri până acum, în acest sfârşit de săptămână, Concordia Chiajna – CSM Politehnica Iaşi 0-0 şi ASA Târgu Mureş – Gaz Metan Mediaş 0-0. Duminică avem Pandurii Târgu Jiu – FC Voluntari (18.00) şi CFR Cluj – CS Universitatea Craiova (20.30), runda urmând să se încheie luni cu derbiul Dinamo – FCSB (20.30).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version