Viitorul Constanţa, formaţia antrenată de Gheorghe Hagi, a redevenit lider autoritar al Ligii I, după ce sâmbătă seara s-a impus clar, scor 3-1, în duelul cu Steaua Bucureşti.

Cele două formaţii ajunseseră la egalitate de puncte, după prima etapă din play-off, însă puştii lui Hagi şi-au dorit enorm să spargă tradiţia şi au dat recital împotriva unei formaţii pe care o mai învinseseră o singură dată până acum.

Succesul clar al gazdelor a fost facilitat şi de eliminarea încasată de Gabriel Tamaş încă din prima treime a meciului. În plus, un alt jucător extrem de lăudat de la Steaua, portarul Florin Niţă, a gafat incredibil la două dintre cele trei goluri ale gazdelor.

Florinel Coman, Vlad Morar şi Casap au punctat pentru gazde, iar Denis Alibec, singurul fotbalist mai acătării de la Steaua, a înscris golul de onoare al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf.

Viitorul are trei puncte peste Steaua şi cinci avans faţă de CFR Cluj, formaţie care s-a impus, cu 3-2, în duelul cu campioana Astra Giurgiu de vineri seara.

Duminică seara avem Dinamo Bucureşti – CS Universitatea Craiova, meci extrem de important pentru ambele formaţii. Gazdele au nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru titlu, în timp ce oltenii, în cazul unui succes, s-ar apropia la patru puncte de lider.

În play-out, ASA Târgu Mureş a trecut de Concordia Chiajna cu 2-1. Duminică avem Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani, iar luni se joacă ACS Politehnica Timişoara – FC Voluntari şi Pandurii Târgu Jiu – CSM Politehnica Iaşi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version