Gabriela Szabo, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, a câştigat un mandat plin de director al CSM Bucureşti, după ce a câştigat concursul organizat de Primăria Bucureşti.

Gabriela Szabo ocupa deja funcţia de director general interimar al CSM Bucureşti din 3 iulie, după ce l-a înlocuit pe Alin Petrache. Acesta din urma a fost demis printr-o dispoziţie semnată de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Szabo s-a bătut pentru un mandat plin de director al CSM Bucureşti cu Constantin Căliman, directorul adjunct al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar.

Concursul a constat în două probe, probă scrisă şi interviu, iar la finalul celor două probe Gabriela Szabo a obţinut un total de 172,83 puncte.

Gabriela Szabo (42 de ani) a fost campioană olimpică la Sydney, în 2000, de şase ori campioană mondială şi de două ori campioană europeană.

Constantin Căliman a mai fost director al CSM Bucureşti, dar în ultima perioadă numele său a fost legat de mai multe proiecte controversate, lucru care l-a dat înapoi în lupta cu Gabriela Szabo.

Totul a culminat cu situaţia în care s-au aflat handbalistele de la Dinamo Bucureşti în sezonul precedent, când au semnat contracte pe salarii minime cu gruparea din Ştefan cel Mare şi altele pe salarii cuprinse între 1.000 şi 4.000 de euro lunar cu Chelsea Bucureşti, grupare care ar fi fost condusă de Căliman, dar care nu figura ca entitate sportivă.

Astfel că handbalistele s-au văzut puse în situaţia de a nu îşi mai putea recupera banii.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version