La 48 de ore după ce a eșuat lamentabil în turneul de la Beijing, Simona Halep a efectuat un RMN pentru accidentarea suferită la spate.

Iar medicii au descoperit-o cu hernie de disc, respectiv cu o deplasare a unui disc în urma celebrului deja antrenament efectuat împotriva Petrei Kvitova, în urmă cu aproximativ 10 zile.

Simona dă asigurări că problema nu este chiar atât de gravă și nu va avea nevoie de operație, urmând să se axeze pe exerciții specifice și fizioterapie.

Chiar și așa, un jucător de tenis, care este extrem de expus unor astfel de probleme, are dificultăți din ce în ce mai mari în joc, indiferent de calea urmată.

Aproape sigur, Simona Halep spune ‘pas’ finalului de sezon, chiar dacă liderul mondial și-ar fi dorit să sacrifice turneul de la Moscova pentru a se asigură că se poate prezenta cel puțin onorabil la Turneul Campioanelor.

Rămâne însă de văzut cât de mult o va afecta această accidentare pe termen mediu și lung, știut fiind faptul că și alți jucători sau alte jucătoare de top au avut dificultăți în a se mai ridica la nivelul așteptat.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version