Ceea ce era așteptat de mult s-a petrecut miercuri, Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua București, anunțând, oficial, că noul nume al echipei este FCSB.

Schimbarea intră oficial în vigoare din 30 martie, Becali dorind astfel să evite a mai avea probleme cu Clubul Sportiv al Armatei până la o decizie definitivă în legătură cu marca și palmaresul Stelei.

“De joi, Steaua se va numi FCSB. Dar în maximum un an va redeveni Steaua. Eu am schimbat numele ca să nu mai fie probleme şi discuţii. Judecătoarea încă nu a dat motivarea deciziei. Trebuia s-o dea după 30 de zile, dar nu s-a dat încă. Cu Steaua nu te joci. Cei de la Registrul Comerţului mi-au spus că puteam să nu schimb numele. Ei mi-au spus că Instanţa a spus că se anulează marca, dar că acest termen nu există. Cum să anulezi? Ce înseamă asta?”, a fost mesajul transmis de Becali.

În plus, afaceristul dă asigurări că “noi continuăm tradiția și istoria echipei Armatei. Asociația a preluat palmaresul de la Armată, iar noi l-am preluat de la Asociație. Deci palmaresul e la FCSB”, deși Emilian Hulubei, președintele ANAF, susține că “echipa domnului Becali deține doar palmaresul din 2003 și până în prezent”.

Oamenii lui Becali și reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei au avut mai multe clinciuri în instanță, în ultimii ani, iar bătălia pare încă departe de final.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version