Convins de faptul că echipa sa nu poate rata calificarea în preliminariile UEFA Champions League, Gigi Becali, patronul echipei FCSB, vrea să-şi formeze o echipă care să-i asigure accederea în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi.

FCSB l-a înregimentat deja pe Junior Morais, fundaş stânga de la Astra Giurgiu, iar Gigi Becali a anunţat, luni, că a bătut palma şi cu Ciprian Deac, vedeta echipei CFR Cluj.

Patronul FCSB-ului se laudă că a reuşit să profite de faptul că CFR Cluj încă nu a ieşit din insolvenţă şi a obţinut acordul lui Deac prin intermediul administratorului judiciar.

Becali se temea că dacă CFR iese din insolvenţă, atunci şefii clubului ardelean i-ar fi pus beţe în roate în încercarea de a-l lua pe Deac.

Ciprian Deac, 31 de ani, a avut evoluţii formidabile de când a revenit la CFR, trecându-şi în cont cinci goluri în opt partide. Atacantul, care a reintrat şi în vederile selecţionerului Christoph Daum, ar urma să câştige 150.000 de euro pe sezon la FCSB şi să beneficieze şi de o primă de instalare asemănătoare ca valoare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version