Decis să elimine orice obstacol din drumul spre zecile de milioane de euro din grupele UEFA Champions League, Gigi Becali, patronul campioanei Steaua Bucureşti, a băgat adânc mâna în buzunar.

Becali e decis sa plateasca oricat pentru a ajunge in grupele UCL sursa foto: spynews.ro
Becali e decis sa plateasca oricat pentru a ajunge in grupele UCL sursa foto spynewsro

Astfel, după ce i-a înregimentat pe Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii, Steaua anunţă că s-a ajuns la un acord pentru achiziţionarea atacanţilor Constantin Budescu şi Ciprian Marica.

Primul a acceptat să semneze cu Steaua după ce transferul în zona arabă a picat. Becali va plăti Astrei 1,1 milioane de euro pentru Budescu, iar atacantul va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Conform fanatik.ro, Steaua a reuşit să-l convingă şi pe Ciprian Marica să îmbrace tricoul campioanei, deşi atacantul avea oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Perspectiva de a aduna meciuri pentru Euro 2016 şi de a juca în grupele UEFA Champions League, dar mai ales ultima întrevedere avută cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf l-au convins pe Marica să aleagă Steaua.

De altfel, fotbalistul le-a şi transmis apropiaţilor că va juca la campioana României doar pentru antrenorul de 40 de ani.

Iar Gigi Becali nu se opreşte aici. Patronul Stelei continuă pressingul pentru De Amorim, Alibec, Junior Morais şi Gabi Enache, alte patru vedete de la Astra Giurgiu.

De asemenea, Becali le-a promis apropiaţilor că, în curând, se va rezolva şi problema stadionului astfel încât să revină în Ghencea pentru a avea o casă stabilă.

În aceste condiţii, tot mai mulţi oameni din fotbal sunt convinşi că trupa lui Reghecampf va câştiga din nou titlul la pas, chiar dacă Steaua este acum pe locul 4, la şase puncte de liderul Astra Giurgiu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version