Dezamăgit de parcursul modest din campionat şi de eliminarea din Europa League, Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, anunţa o campanie de transferuri fără precedent la vicecampioana naţională en-titre.

sursa foto looktv.ro
sursa foto looktv.ro

Alibec, Budescu, Junior Morais, Teixeira, Szukala şi Răzvan Marin au fost doar câţiva dintre jucătorii promişi de Gigi Becali înainte de sărbători, dar afaceristul a dat rateu după rateu până acum.

Deşi a recunoscut că a bătut palma cu fundaşul stânga brazilian Junior Morais, Becali are probleme în a-l aduce încă de acum pe fundaşul Astrei.

Afaceristul a pus la bătaie 500.000 de euro pentru a-i putea achiziţiona încă din această iarnă pe Junior Morais şi Teixeira, însă giurgiuvenii vor dublu. În plus, Steaua are probleme cu salariul exorbitant solicitat de Teixeira, care ar vrea mult prea mulţi bani în condiţiile în care jucătorul născut la Paris are deja 36 de ani.

Tot din cauza salariilor exorbitante Steaua este pe punctul de a-i rata pe Budescu şi Szukala, fotbalişti care pot ajunge la gruparea turcă Karabukspor.

Nu în ultimul rând, Răzvan Marin, poate cel mai bun produs al fotbalului românesc din ultimii ani, are mari şanse să ajungă la Fiorentina, în ciuda relaţiei foarte bune pe care Gigi Becali o are cu Gheorghe Hagi.

Se pare că Hagi s-a săturat să alimenteze cu fotbalişti pe Steaua şi este dispus să-şi încerce şansele la titlu, mai ales că vorbim despre o echipă, Viitorul, care abordează ultimele etape ale sezonului regulat cu un avans de două puncte faţă de Steaua şi cinci puncte faţă de Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova.

Răzvan Marin are şanse mari să ajungă la Fiorentina, alături de Ciprian Tătăruşanu şi Ianis Hagi, pentru 3 milioane de euro plus un salariu mult mai mare decât ce îi poate oferi Steaua în acest moment.

Astfel, Steaua s-a văzut obligată în a începe pregătirile de iarnă cu un lot din care se remarcă numărul mare de jucători lipsiţi de experienţă, fotbalişti precum Onţel, Mario Mihai, Mihalcea sau Simion.

Misiunea lui Laurenţiu Reghecampf va fi extrem de dificilă mai ales în condiţiile în care nici fotbaliştii săi nu mai au încredere în tehnician. Sătul să fie acuzat de Gigi Becali, brazilianul Ricky Boldrin şi-a prelungit vacanţa, insistând că fata lui are probleme cu paşaportul. Mijlocaşul ar putea ajunge, în cele din urmă, din nou sub comanda lui Marius Şumudică la Astra Giurgiu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version