Acuzată că a refuzat să meargă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pe motiv că nu sunt prea mulţi bani puşi la bătaie pentru medaliaţi, Simona Halep a ieşit la rampă şi s-a declarat extrem de dezamăgită de mesajele primite.

halep

Într-un scurt interviu acordat pentru site-ul WTA, înainte de a debuta la turneul de la Cincinnati (SUA), Simona a precizat că “românii nu ştiu cât de mult muncesc eu pentru a mă prezenta cât mai bine la fiecare meci. Ei văd doar meciurile şi cred că altceva nu fac decât să merg la cumpărături. Merg la cumpărături, dar nu atât de des. În schimb, mă antrenez zilnic, chiar şi în momentele în care nu mă simt foarte bine”.

Simona a recunoscut că a decis să nu meargă la Rio pentru că îşi făcea griji pentru sănătatea sa, dar spune că priveşte cu încredere spre o eventuală participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Pe de altă parte, Simona anunţă schimbări importante în programul ei: “Am ajuns la un nivel în care trebuie să schimb unele lucruri pentru a fi mai profesionistă. Trebuie să merg să mă antrenez în zone mai calde, pentru a-mi putea dezvolta tenisul. De exemplu, cred că voi pleca din România în decembrie pentru că la noi în ţară este frig şi întotdeauna răcesc şi nu pot să mă antrenez cum mi-aş dori”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version