CSM Bucureşti, campioana României la handbal feminin, susţine vineri seara, de la ora 19.30, în Sala Polivalentă din Bucureşti, un meci extrem de important în grupele Ligii Campionilor.

csms

Aflată pe ultimul loc al Grupei Principale 2, cu o victorie şi trei înfrângeri la activ, CSM are nevoie neapărată de victorie în partida cu Larvik, de vineri, pentru a se menţine în lupta pentru calificarea în faza sferturilor de finală.

Misiunea nu pare una imposibilă în condiţiile în care norvegiencele au avut evoluţii modeste în ultimele două partide, 30-29 cu Esbjerg şi 31-36 cu Krim, astfel că jocul de la Bucureşti pare unul deschis oricărui rezultat.

Totuşi, să nu uităm că Larvik are în lot câteva handbaliste redutabile, în frunte cu Linn Kristin Riegelhuth Koren, actualul golgeter al Ligii Campionilor, Marit Frafjord, dublă campioană olimpică şi campioană mondială cu naţionala Norvegiei, pentru care a jucat în aproape 200 de meciuri, şi veterana Gro Hammersenf (37 de ani), handbalistă cu 167 de selecţii în naţionala Norvegiei.

În ciuda avantajelor avute de echipa oaspete, handbalistele de la CSM Bucureşti sunt convinse că pot valorifica moral succesul obţinut în ultimul meci european de dinainte de anul nou, 26-20, şi, cu ajutorul fanilor, vor bifa o nouă victorie care să le readucă în lupta pentru calificarea în sferturile de finală.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version