După două victorii clare la rând, CSM Bucureşti, campioana României la handbal feminin, a făcut primul pas greşit în grupele Ligii Campionilor.

Formaţia noastră a cedat în deplasare, scor 22-25, în confruntarea cu echipa daneză Nykobing, deşi s-a spus că Helle Thomsen, antrenoarea CSM-ului, cunoaşte foarte bine adversarul.

S-a spus că CSM şi-a arătat limitele la primul meci cu un adversar mai de Doamne Ajută, dar în primul rând s-a văzut că, dacă Cristina Neagu prinde o zi slabă, atunci echipa are şanse minime.

Iar cum cea mai bună handbalistă a lumii a reuşit doar două goluri din opt aruncări, CSM a fost o umbră a echipei care a făcut instrucţie cu Vistal Gdynia, 34-23 în deplasare, sau cu Krim Mercator, 30-18 acasă.

Danezele au condus jocul încă din start, având 4-2 în minutul 5, 7-4 în minutul 11 şi 8-5 în minutul 15, dar intervenţiile magistrale ale Paulei Ungureanu ne-au ţinut în meci.

CSM a preluat conducerea în minutul 26, 11-10, şi a avut 14-13 la pauză, înainte ca jocul să se rupă efectiv în partea a doua, când Nykobing a preluat din nou ostilităţile.

Danezele s-au distanţat la trei goluri diferenţă în minutul 48, 21-18, şi nu au mai cedat avantajul până la final, rareori Gullden şi Neagu reuşind să mai pună probleme.

În condiţiile ineficienţei arătate de Cristina Neagu, diferenţa a fost făcută de forţa echipei, danezele având trei dintre cele mai bune patru marcatoare ale partidei şi două jucătoare cu eficienţă aproape maximă, Kristina Kristiansen şi Laerke Nolsoe Pedersen.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version