CSM București, campioana României la handbal feminin, a făcut un nou pas greșit în Grupele Principale din Liga Campionilor.

Luni seara, în ultimul meci din etapa a opta, CSM București a cedat pe terenul lui Gyori ETO, scor 24-28, după o partidă în care unguroaicele au avut mai mereu inițiativa.

Este al doilea pas greșit la rând făcut de echipa noastră. În runda precedentă, CSM a reușit doar un 22-22 acasă cu Rostov Don, din Rusia.

CSM a cedat șefia Grupei Principale I, fiind depășită chiar de Gyori ETO, și are emoții în ceea ce privește clasamentul final. Deja calificată în faza sferturilor de finală, CSM București are nevoie de o clasare cât mai bună pentru a evita adversarii tari în faza următoare.

Totuși, în acest moment, Gyori are 12 puncte, iar CSM și Rostov Don câte 11 puncte, deci bătălia pentru câștigarea grupei este extrem de strânsă.

Din păcate, formația noastră nu este avantajată de program în condițiile în care mai avem de jucat acasă cu Midtjylland, formație care are mare nevoie de puncte pentru calificarea în sferturi, și în deplasare la Rostov Don.

Un eventual loc 2 sau loc 3 ne-ar aduce în față un adversar foarte tare, indiferent că vorbim de Ferencvaros, Metz sau mai ales Vardar Skopje.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version