Naţionala de handbal a României a ratat, miercuri seara, calificarea în semifinalele Campionatului European din Suedia, după ce a pierdut, cu 17-21, confruntarea cu Danemarca.

Cristina Neagu nu a reusit sa ne mai scoata ca in alte meciuri
Cristina Neagu nu a reusit sa ne mai scoata ca in alte meciuri

Formaţiei noastră avea nevoie de un egal în această partidă, pentru a-şi asigura calificarea în penultimul act al competiţiei, şi a început bine partida, dar elevele spaniolului Ambros Martin au reuşit să menţină doar aproximativ 20 de minute ritmul excelent de joc.

Încet, dar sigur, nordicele au pus stăpânire pe joc, iar România a intrat în criză de idei pe faza de atac. Şi din nou s-a aşteptat la o prestaţie miraculoasă a Cristinei Neagu.

Din păcate, echipa noastră nu a avut nicio şansă, Danemarca impunându-se de o manieră categorică. Nordicele au reuşit să se apere excelent la linia noastră de 9 metri şi au închis-o foarte bine pe Neagu, autoare a numai 3 goluri.

Danemarca îşi asigură calificarea în semifinale alături de Norvegia, lidera autoritată a grupei, în timp ce România va juca vineri, de la 16.45 (ora României), în meciul pentru locul 5.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version