Nemulţumit că Arena Naţională stă închisă de mai bine de patru luni, iar Bucureştiul a ratat posibilitatea de a găzdui meciul amical România – Spania, Ilie Năstase a ieşit la atac.

nastase

Fostul mare tenismen român şi posibilul candidat al UNPR la Primăria Capitalei a anunţat că este gata să depună plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva tuturor celor ce se fac vinovaţi de situaţia în care a ajuns Arena Naţională.

Într-o intervenţia avută la ProSport Live, Năstase a ţinut să precizeze că “îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruţa Kovesi, să meargă la Primărie şi să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâţia bani şi de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunţ acum, oficial! Îl şi scriu dacă vreţi. Mâine mă duc şi dau denunţ”.

Năstase se teme că “vom ajunge într-o zi să şi dărâmâm stadionul ăla, care a costat o căruţă de bani, pentru că îl vom considera prea bătrân” şi îl acuză pe Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei, că “e primar doar în acte, dar cred că nu ştie nici măcar cum îl cheamă. Ce? Noi avem primar? Ăla e primar? A venit dintr-o comună, nu ştiu de unde, şi vrea să fie primar la Capitală! Nu se poate”.

Fostul mare tenismen român susţine că nu înţelege cum “de ce acelaşi tip de stadion, făcut din acelaşi material, pot fi folosit la Frankfurt şi la noi nu? E absurd ca un tip de material să fie omologat în toată Europa, dar nu şi la noi”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version