Simona Halep a pierdut, marţi, al doilea meci jucat la Turneul Campioanelor de la Singapore, sportiva noastră fiind învinsă, scor 4-6, 2-6, de germanca Angelique Kerber, liderul mondial.

imaginile-transformarii-simonei-halep-ce-a-incercat-sa-faca-tiriac-in-loja-in-timp-ce-simona-ceda-nervos_6_size6

Întărită de victoria chinuită obţinută împotriva Dominikăi Cibulkova, în prima etapă, Kerber nu a mai lăsat nimic la întâmplare şi a controlat jocul cu Simona Halep, în ciuda unor lovituri senzaţionale ale sportivei noastre.

Cu un serviciu mult mai eficient şi impunând ritmul jocului de pe fundul terenului, Kerber a avut nevoie de 84 de minute pentru a-şi adjudeca victoria.

Este victoria care îi asigură nemţoaicei, în mare măsură, calificarea în semifinalele competiţiei. Simona are nevoie de victorie împotriva Dominikăi Cibulkova joi, în ultima etapă. Cum însă din etapa a doua mai este de jucat, marţi, un meci, cel dintre Cibulkova şi americanca Madison Keys.

Există două scenarii în acest moment. Dacă Cibulkova bate marţi, Kerber merge în semifinale, iar slovaca dă piept joi cu Simona Halep, în meci direct pentru locul 2. Dacă Madison Keys o bate pe Cibulkova, joi totul este posibil, fiecare dintre cele patru jucătoare păstrând şanse să meargă în penultimul act al competiţiei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version