Naţionala de fotbal a României va susţine un meci amical împotriva echipei similare a Italiei pe 17 noiembrie, la Bologna.

sursa foto: frf.ro
sursa foto: frf.ro

Pentru confruntarea cu Squadra Azzura, selecţionerul Anghel Iordănescu mizează pe 16 fotbalişti care activează în afara ţării, deşi cei mai mulţi dintre ei nu prind minute la echipele de care aparţin.

Fără prea mari surprize, lista stranierilor îi cuprinde pe portarii Ciprian Tătăruşanu şi Costel Pantilimon, fundaşii Alexandru Măţel, Vlad Chiricheş, Dragoş Grigore, Cosmin Moţi şi Răzvan Raţ, mijlocaşii Mihai Pintilii, Andrei Prepeliţă, Ovidiu Hoban, Lucian Sânmărtean, Gabriel Torje şi Alexandru Maxim şi atacanţii Bogdan Stancu, Claudiu Keşeru şi Florin Andone.

Lista definitivă a stranierilor pentru meciul cu Italia va fi anunţată pe 6 noiembrie, însă ne dă de gândit media de vârstă destul de înaintată a jucătorilor de pe listă. La o primă vedere observăm că Anghel Iordănescu forţează acelaşi nucleu de jucători din care se remarcă Tătăruşanu (29 de ani), Pantilimon (28 de ani), Raţ (34 de ani), Dragoş Grigore (29 de ani), Moţi (31 de ani), Pintilii (31 de ani), Hoban (33 de ani), Prepeliţă (30 de ani), Sânmărtean (35 de ani) Keşeru (29 de ani) şi Bogdan Stancu (28 de ani).

Rămâne de văzut dacă Anghel Iordănescu va reuşi să aducă în lot ceva sânge proaspăt din Liga I, profitând şi de proiectul lui Gheorghe Hagi de la Viitorul Constanţa.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version