Marți seara se joacă primele opt meciuri din etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

juventus

Sunt multe partide care se anunță interesante în condițiile în care sita înceapă să cearnă, iar unele echipe considerate a fi de top ar putea rata calificarea în optimile de finală ale celei mai tari competiții europene inter-cluburi.

Deși era considerată mare favorită într-o grupă cu AS Monaco, Bayer Leverkusen și ȚSKA Moscova, Tottenham Hotspur a acumulat doar patru puncte din patru meciuri și are nevoie disperată de un succes în Principat pentru a mai spera la calificare.

Chiar dacă s-a impus la pas în campionatul Italiei și domină și în acest sezon Serie A, Juventus Torino gâfâie în UEFA Champions League. Este pe locul 2 într-o grupă cu Sevilla, Lyon și Dinamo Zagreb și are nevoie de un rezultat pozitiv în Andaluzia pentru a evita emoțiile pe final, mai ales că Lyon se poate apropia la un singur punct.

Obișnuită cu culmile înalte ale acestei competiții, FC Porto și-a pierdut strălucirea din ultimii ani și are nevoie de un rezultat pozitiv pe terenul revelației FC Copenhaga pentru a se menține deasupra liniei de supraviețuire.

Nici Real Madrid nu este scutită de emoții. “Galacticii” au o deplasare incomodă la Sporting Lisabona, iar un eventual eșec i-ar face pe Cristiano și compania să trăiască periculos la derbiul cu Borussia Dortmund din ultima rundă.

Programul meciurilor de marți, din grupele UEFA Champions League

19.00, ȚSKA Moscova – Bayer Leverkusen (Dolce Sport 1)

21.45, Dinamo Zagreb – Olympique Lyon

21.45, Borussia Dortmund – Legia Varșovia

21.45, FC Copenhaga – FC Porto (Dolce Sport 4)

21.45, Leicester City – FC Bruges

21.45, AS Monaco – Tottenham Hotspur (Dolce Sport 3)

21.45, FC Sevilla – Juventus Torino (Dolce Sport 1)

21.45, Sporting Lisabona – Real Madrid (PRO TV, Dolce Sport 2)

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version