Superstarul francez Karim Benzema este pe punctul de a-şi încheia prematur cariera de fotbalist, după ce şi-a recunoscut implicarea în dosarul de şantaj al colegului său de la naţională, Mathieu Valbuena.

30s62ben-485647

După ce a petrecut 24 de ore într-o închisoare din Franţa, Benzema a recunoscut că a fost intermediarul dintre Valbuena şi şantajiştii care îi solicitau mijlocaşului 150.000 de euro pentru a nu face public un sex-tape în care Valbuena apărea în poziţii compromiţătoare cu iubita sa.

Pus sub acuzare pentru complicitate la tentativă de şantaj şi participare la asociere criminală, Benzema riscă şapte ani de închisoare, mai ales că nu este la prima abatere.

Fotbalistul francez a fost acuzat, în 2010, că a întreprins relaţii sexuale cu o prostituată minoră la solicitarea sa expresă. De asemenea, Benzema a fost prins în mai multe rânduri conducându-şi maşina sub influenţa băuturilor alcoolice sau în momente în care avea permisul suspendat.

Iar apropiaţii lui Benzema au afirmat, pentru LEquipe, că numele francezului apare şi într-un dosar de trafic de droguri.

Concret, există informaţii conform cărora liderul unei cunoscute reţele de traficanţi de droguri, care a adus în Europa sute de kilograme de cocaină din America de Sud, ar fi bun prieten cu Benzema şi chiar angajat la firmei care îl impresariază pe fotbalist, astfel că starul de la Real Madrid va fi chemat în instanţă pentru a da detalii şi în legătură cu dosarul respectiv.

Benzema are interdicţie să se apropie de Valbuena, dar a fost informat că va beneficia de întreg suportul pe care îl poate oferi clubul Real Madrid.

Atacantul de 28 de ani a înscris 140 de goluri în 289 de meciuri pentru Real Madrid, 66 de goluri în 148 de meciuri pentru prima sa echipă, Olympique Lyon, şi 27 de goluri în 81 de selecţii la naţionala Franţei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version