La doar 19 ani și jumătate, francezul Kylian Mbappe a devenit noul star al fotbalului mondial, reușind să-i lase în umbră, la Campionatul Mondial din Rusia, pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar.

Luat de Paris Saint Germain de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro, Mbappe a făcut minuni la Campionatul Mondial, unde a obținut titlul de cel mai bun tânăr jucător al turneului, iar cota sa a crescut și mai mult.

Specialiștii goal.com au dat publicității un top al celor mai bine cotați tineri fotbaliști din lume, iar Mbappe domină cu autoritate ierarhia, fiind cotat în acest moment la 192,3 milioane de euro.

Francezul valorează de peste două ori mai mult decât jucătorul de pe locul 2, englezul Marcus Rashford, de la Manchester United. Atacantul englez încă nu a împlinit 21 de ani, dar are deja 32 de goluri înscrise în 132 de meciuri jucate pentru gruparea de pe Old Trafford și este cotat la 89,2 milioane de euro.

Podiumul este completat de un alt atacant din Premier League, respectiv de brazilianul Gabriel Jesus, de la Manchester City. Jesus este cotat la 88 de milioane de euro și, la 21 de ani, are deja 52 de goluri înscrise în 136 de meciuri jucate pentru Palmeiras și Manchester City și 10 goluri în 22 de selecții la echipa națională a Braziliei.

Echipa viitorului îi cuprinde pe Gianluigi Donnarumma (AC Milan, 62,8 milioane de euro) – Trent Alexander Arnold (FC Liverpool, 50,7 milioane de euro), Matthijs de Ligt (Ajax Amsterdam, 50,4 milioane de euro), Dayot Upamecano (RasenBallsport Leipzig, 39,6 milioane de euro), Ryan Sessegnon (Fulham, 51,3 milioane de euro) – Ousmane Dembele (FC Barcelona, 84,3 milioane de euro), Malcom (Girondins Bordeaux, 64,6 milioane de euro), Christian Pulisic (Borussia Dortmund, 61,2 milioane de euro) – Kylian Mbappe (Paris Saint Germain, 192,3 milioane de euro), Gabriel Jesus (Manchester City, 88 milioane de euro), Marcus Rashford (Manchester United, 89,2 milioane de euro).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version