Rămasă, practic, fără antrenor, după ce Mirel Rădoi a decis să-şi înainteze demisia, Steaua este în căutarea unui nume nou pentru banca tehnică.

sursa foto Facebook Steaua
sursa foto Facebook Steaua

Până se va lua o decizie în acest sens, trupa din Ghencea va miza pe veteranul Dumitru Dumitriu şi pe Nicolae Dică, însă patronul Gigi Becali nu are o foarte mare încredere în cei doi şi este în căutarea unui nume cu rezonanţă.

S-a vorbit în ultima vreme despre varianta Edi Iordănescu, antrenor care are un sezon foarte bună la cârma echipei Pandurii Târgu Jiu. Becali l-ar vrea mai ales în condiţiile în care Edi ar putea veni în Ghencea cu mai mulţi jucători foarte buni precum Adrian Hora, golgeterul Ligii I, sau Mihai Răduţ, play-maker-ul gorjenilor.

Însă Edi Iordănescu ştie că are şanse minime să ajungă la Steaua, mai ales în condiţiile în care s-a spus că ar face parte din planul prin care selecţionerul Anghel Iordănescu şi Gabriel Oprea, fostul ministru al Internelor, vor să se folosească de Armata şi să ia echipa de la Gigi Becali.

În aceste condiţii, singura soluţie viabilă pentru banca Stelei este revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, tehnician pe care întreaga suflare stelistă îl vede drept noul Mesia.

Încântaţi de jocul Stelei în era Reghecampf, fanii campioanei României susţin că sunt gata să revină lângă echipă şi să-i încurajeze pe Chipciu şi compania în cazul în care Gigi Becali îl va instala pe antrenorul de 40 de ani.

De asemenea, şi jucătorii Stelei îl aşteaptă cu nerăbdare pe Reghecampf. Adi Popa, jucător promovat de Reghecampf, îşi doreşte să lucreze din nou cu acesta, în timp ce Cornel Râpă a anunţat că Steaua are mare nevoie de oameni precum Reghecampf şi Mihai Stoica (n.r. – managerul ajuns după gratii din cauza implicării în Dosarul Transferurilor).

Singura problemă este că Reghecampf este momentan sub contract cu Litex Loveci, dar Gigi Becali speră ca AnaMaria Prodan, soţia tehnicianului, să-i rezolve acestuia despărţirea de gruparea bulgară.

Până atunci, Steaua joacă miercuri seara, pe terenul formaţiei ASA Târgu Mureş, iar un nou pas greşit l-ar putea face pe Becali să grăbească reinstalarea antrenorului care a devenit dublu campion naţional cu Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version